Albright, Mary Beth
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著者の属性 | 個人 |
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一般注記 | Profession or Occupation: Authors;Editors Eat & flourish, 2022: ECIP title page (Mary Beth Albright) galley (is a writer, editor, and executive producer at the Washington Post. She has worked at the US Surgeon General's office and written for National Geographic, appeared on the Food Network, and earned degrees from Johns Hopkins and Georgetown. She lives in Washington, DC, with her son) SRC:こころを健康にする食事の科学 / メアリー・ベス・オルブライト著 ; 大山晶訳(原書房, 2023.6) |
から見よ参照 | オルブライト, メアリー・ベス<オルブライト, メアリー・ベス> |
コード類 | 典拠ID=1000028123 NCID=DB00149792 |
1 | こころを健康にする食事の科学 / メアリー・ベス・オルブライト著 ; 大山晶訳 東京 : 原書房 , 2023.6 |