Tebben, Maryann Bates
著者名典拠詳細を表示
著者の属性 | 個人 |
---|---|
一般注記 | Wordy women, c1996: t.p. (Maryann Bates Tebben; Ph. D. from Univ. of Southern Calif.) Sauces, a history, c2014: t.p. (Maryann Tebben) Bard College at Simon's Rock WWW site, Nov. 10, 2014 (Maryann B. Tebben; Ph.D.; French Language Division; areas of interest: French language and literature; food studies; Renaissance Italian literature; women writers; conversation as a literary genre) SRC:ソースの歴史 / メアリアン・テブン著 ; 伊藤はるみ訳(原書房, 2016.5): 巻末 (メアリアン・テブン(Maryann Tebben) バード大学サイモンズロック校(マサチューセッツ州)のフランス語フランス文学准教授。食物学研究センター長。ルネサンス期および17世紀のフランス文学と食物史を研究。 ... ) |
から見よ参照 | Tebben, Maryann B. Tebben, Maryann テブン, メアリアン<テブン, メアリアン> |
コード類 | 典拠ID=1000021498 NCID=DA18691681 |
1 | ソースの歴史 / メアリアン・テブン著 ; 伊藤はるみ訳 東京 : 原書房 , 2016.5 |